Sprunglinks

Kopfzeile

Willkommen in der Einwohnergemeinde Baar
close

Kontakt

Schalteröffnungszeiten
  • Mo: 08.00 - 11.45 Uhr, 13.30 - 18.00 Uhr
  • Di-Fr: 08.00 - 11.45 Uhr, 13.30 - 17.00 Uhr

Gemeinde Baar
Rathausstrasse 6
6341 Baar

Anfahrtsweg/Map

Inhalt

Mirësevini në Baar

Imigrimi, Emigrimi, Ndërrimi i banesës:

Ju lutemi të kontaktoni Zyrën e Migracionit të Kantonit të Zugut :
www.zg.ch/behoerden/sicherheitsdirektion/amt-fur-migration

Shërbimi i Migrimit:

Ju jeni i ri në kantonin e Zugut dhe keni nevojë për informacione apo për mbështetje në jetën e përditshme ? Shërbimi i migrimit ju informon dhe ju këshillon në lidhje me punësimin, arsimimin, familjen, ligjin, financat, shëndetin, sigurimet shoqërore,etj.
www.zg.ch/behoerden/org-mit-leistungsauftrag/fsm

Trajtimi i mbeturinave:

Në këtë link ju do të gjeni të gjitha informacionet mbi trajtimin e mbeturinave në Baar:
www.baar.ch/de/bauenwohnen/abfall/abfalldaten