Sprunglinks

Kopfzeile

Willkommen in der Einwohnergemeinde Baar
close

Kontakt

Schalteröffnungszeiten
  • Mo: 08.00 - 11.45 Uhr, 13.30 - 18.00 Uhr
  • Di-Fr: 08.00 - 11.45 Uhr, 13.30 - 17.00 Uhr

Gemeinde Baar
Rathausstrasse 6
6341 Baar

Anfahrtsweg/Map

Inhalt

Të mësosh Gjermanisht

Kurse Gjermanishteje për të rritur:

Dëshironi të mësoni Gjermanisht? Të krijoni kontakte? Të merrni informacione në lidhje me jetën në Komunën e Baar-it dhe në Kantonin e Zugut? Komuna e Baar-it ju mbështet dhe ju ofron kurse "Të mësoni Gjermanishten në komunë".

"Deutschkurs" - Anmeldeformular
"Deutschkurs mit Kinderhort" - Anmeldeformular
"Konversationskurs" - Anmeldeformular

Kënaqësia e të lexuarit:

Një qasje në formë loje të gjuhës gjermane të bazuara në tregime. Kjo ndihmë në mësimin e Gjermanishtes për femijët huaj është falas.

Grupi "gjermanishtja është zbavitëse":

Grupi i lojës "gjermanishtja është zbavitëse" është një program për fëmijët që e kanë gjermanishten gjuhë të dyte. Ai synon të lehtësojë mësimin e gjermanishtes.

Kurse gjermanishte për fëmijët para-shkollor me informacione për prindërit:

Nga shkurti në korrik organizohen kurse për fëmijët e huaj që hyjnë në vjeshtën e ardhshme në ciklin para-shkollor në Baar. Qëllimi është për ti përcjellë njohuritë themelore të gjuhës gjermane duke luajtur, në mënyrë që ata të mund të ndjekin shkollën fillore. Në të njëjtën kohë, prindërit që shoqërojnë fëmijët marrin informacione të rëndësishme për edukimin dhe jetën e shkollore.

Regjistrimi në këtë kurs varet nga regjistrimi në shkollën fillore.

Spielgruppe "Deutsch macht Spass" - Flyer
Spielgruppe "Deutsch macht Spass" - Anmeldeformular
"Deutsch lernen in der Gemeinde Baar" - Anmeldeformular
"Lesespass" - Ausschreibung

Zugehörige Objekte